Καλές γιορτές!!!
- Constantine Palivakis
- Admin
- Been thanked: 3 times
Καλές γιορτές!!!
Κάθε χρόνο προσπαθώ να σκεφτώ τι να γράψω.
Κάθε χρόνο το ίδιο πράγμα.
Σκέφτομαι χαμογελάω και αισθάνομαι το πόσο αγάπη έχει μέσα του αυτό που λέγεται psaroma.
Καλές γιορτές φίλοι μου, και μην ξεχνάμε ποτέ πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε ο ένας τον άλλο και ζούμε τέτοιες μοναδικές στιγμές.
Καλές γιορτές με υγεία σε όλους, με πολύ αγάπη και ψ άρωμα!!!
Κάθε χρόνο το ίδιο πράγμα.
Σκέφτομαι χαμογελάω και αισθάνομαι το πόσο αγάπη έχει μέσα του αυτό που λέγεται psaroma.
Καλές γιορτές φίλοι μου, και μην ξεχνάμε ποτέ πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε ο ένας τον άλλο και ζούμε τέτοιες μοναδικές στιγμές.
Καλές γιορτές με υγεία σε όλους, με πολύ αγάπη και ψ άρωμα!!!
www.constantinepalivakis.com
- thanasis makris
- Ενεργό Μέλος
Re: Καλές γιορτές!!!
Υγεία πάνω από όλα και χαρά σε όλο τον κόσμο
Να είμαστε καλά και να έχουμε πάντα λίγο χρόνο για το αγαπημένο μας χόμπι
Εύχομαι ο νέος χρόνος να φέρει πλήθος καλών συναισθημάτων ε όλους μας
Να είμαστε καλά και να έχουμε πάντα λίγο χρόνο για το αγαπημένο μας χόμπι
Εύχομαι ο νέος χρόνος να φέρει πλήθος καλών συναισθημάτων ε όλους μας
- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
- Been thanked: 1 time
... Δεν ξέρω τι να γράψω, πως να εκφραστώ, θα το γράψω όπως είναι μέσα στο κεφάλι μου.
Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές (το καλές για τον κάθε ένα από εμάς ίσως να είναι διαφορετικό) όσοι ε ουν άδεια να το απολαύσουν, όσοι είναι άνεργοι να βρουν δουλειά. Όσοι καταφέρουν να παν για ψάρεμα να παν και να μας το περιγράψουν. Όταν τα παιδιά είναι καλά, δεν κρυώνουν, δεν πεινάνε, δε με νοιάζει (τόσο) που δεν προλαβαίνω να πάω για ψάρεμα, αρκεί όταν κάποιος από εδώ πάει και έχω να διαβάσω ιστορίες, να δω φωτογραφίες και αντλήσω εμπειρίες.
Καλά να περάσετε όλοι, ο κάθε ένας με το δικό του καλά
Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές (το καλές για τον κάθε ένα από εμάς ίσως να είναι διαφορετικό) όσοι ε ουν άδεια να το απολαύσουν, όσοι είναι άνεργοι να βρουν δουλειά. Όσοι καταφέρουν να παν για ψάρεμα να παν και να μας το περιγράψουν. Όταν τα παιδιά είναι καλά, δεν κρυώνουν, δεν πεινάνε, δε με νοιάζει (τόσο) που δεν προλαβαίνω να πάω για ψάρεμα, αρκεί όταν κάποιος από εδώ πάει και έχω να διαβάσω ιστορίες, να δω φωτογραφίες και αντλήσω εμπειρίες.
Καλά να περάσετε όλοι, ο κάθε ένας με το δικό του καλά
- Christos Pi
- Αρχιψαρωμένος
- Has thanked: 3 times
- Tasos Potoudis
- Admin
Υγεια να έχουμε , καλά να περάσουμε , κ να χαιρόμαστε ότι αγαπάμε!!!
Χρόνια πολλά κ καλές Γιορτές!!!
Χρόνια πολλά κ καλές Γιορτές!!!
..tripinfishing..
Καλες γιορτες αδερφια!!!!!
Παντα με χαμογελο κι χαρες!
Παντα με χαμογελο κι χαρες!
Το παρόν είναι δικό τους, το μέλλον είναι δικό μου
Καλες γιορτές σε ολους! Ο καινούριος χρονος να μας φέρει υγεία ευτυχία και κάνα ψαραρακι!!
Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους!!!! Πάντα με Ειρήνη, αγάπη , ευτυχία και κάθε προσωπική και οικογενειακή επιτυχία !!!!
- OdysseasAlexandrou
- Αρχιψαρωμένος
Χρόνια πολλά ,καλές γιορτές με υγειά πάνω απο όλα , ευτυχία και κάθε επιτυχία στο κάθε ένα ξεχωριστά !!!!!
- Giwrgos_Arianos
- Ψαρωμένος
Καλές γιορτές παλικάρια, εύχομαι να κλείσει όμορφα για όλους αυτός ο χρόνος,και ο καινούργιος να μπει ακόμα πιο όμορφα και να φέρει πολλές χαρές και ευτυχία σε εσάς και στις οικογένειές σας!!!!Να είναι τα σπίτια μέσα στην χαρά και το γέλιο!!!!!
Να έχουμε υγεία να ψαρεύουμε σαν τρελαμενα μικρά παιδιά,και τα παιδιά μας να μαθαίνουν!!!!!
Καλές γιορτέςΨΑΡΩΜΑ μου,με έμαθες πολλά στο ψάρεμα και σ'ευχαριστω!!!!!
Να έχουμε υγεία να ψαρεύουμε σαν τρελαμενα μικρά παιδιά,και τα παιδιά μας να μαθαίνουν!!!!!
Καλές γιορτέςΨΑΡΩΜΑ μου,με έμαθες πολλά στο ψάρεμα και σ'ευχαριστω!!!!!
Οι δυσκολίες που περνάμε σήμερα,γινονται δύναμη για το μέλλον,γιαυτό δεν τα παρατάμε!
- vagosrigos
- Ψαρωμένος