Τελευταία ανάρτηση της προηγούμενης σελίδας:
Εγω νωρίς δεν το έχω.Υπολογίζω στην καλή κατά τις 12 να ξεκινήσω..
Τελευταία ανάρτηση της προηγούμενης σελίδας:
Εγω νωρίς δεν το έχω.Κουφάλες θα μου πιάσετε το μέρος??? άμα έχει λιακάδα θα έρθω για βουτιά μπροστά από τα καλάμια.Constantine Palivakis έγραψε: ↑Παρ Οκτ 18, 2019 6:18 pmΑπο οτι φαινεται αυριο κατα τις 18:00 ραντεβου στο γαιδαρο μεχρι οσο παει.
Οποιος καταφερει και παει πιο νωρις ακομα καλυτερα μην τυχον πιασει το μερος.
Δολωμα κατα προτιμηση μονοδολια ντοπια και αν δεν βρουμε παμε για φαραω.
Εδώ είμαστε Τακηηη!!Tasos Potoudis έγραψε: ↑Παρ Οκτ 25, 2019 1:41 pmΑύριο Σάββατο από όταν μπορεί ο καθένας μας έως παρομοίως λέμε να κάνουμε μια επαναληπτική.
Προς τα ίδια ψαροτόπια λέμε ανάλογα κ με το πόσοι θα είμαστε.
Για πείτε να συντονιζόμαστε...
Τασαρα μου σε ευχαριστώ φίλεεε. Σήμερα ακατόρθωτο δυστυχώς. Κλείνω 5 κ το βράδυ έχω τσιμπούσι (λόγω ονόματος). Είπα στη γυναίκα να κάναμε τσιπούρα party αλλά δεν ψήνεται κ τόσο. Άμα έχετε κουράγια κ σας πετύχω αύριο θα χαρώ πολύ. Αλλιώς αφήστε τπτ κ για μαςTasos Potoudis έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 26, 2019 12:11 pmΕδώ είμαστε Τακηηη!!Tasos Potoudis έγραψε: ↑Παρ Οκτ 25, 2019 1:41 pmΑύριο Σάββατο από όταν μπορεί ο καθένας μας έως παρομοίως λέμε να κάνουμε μια επαναληπτική.
Προς τα ίδια ψαροτόπια λέμε ανάλογα κ με το πόσοι θα είμαστε.
Για πείτε να συντονιζόμαστε...
Σαββατο φιλε Σημερα!
Περαστικά φίλε κ δες το για σημερα αν μπορεις....
Κάτι έχει και εδώ !Constantine Palivakis έγραψε: ↑Παρ Οκτ 25, 2019 2:46 pmΕλα προς τα εδώ τώρα που έχει ψάρια και μετά πάμε και εκεί
Ο GregVerso είναι από εκείνη την γειτονιά, δε τον βλέπω όμως μέσα τελευταία.Giorgos Gallis έγραψε: ↑Παρ Απρ 02, 2021 9:42 amΚαλημέρα σας, θέλω να πάω για ψάρεμα δεξιά από το Πέραμα, απέναντι από την Σαλαμίνα, δεν έχω ιδέα πως να πάω , αλλά και πού νά ψαρέψω. Υπάρχει κάποιος πού ψαρεύει σ' αυτό τό μέρος να πάμε να μού δείξει, μένω στό Παγκράτι. Γιά ψάρεμα τσιπούρες εννοείτε. Ευχαριστώ.
Ξέ'ς τι με είπε, ξέ'ς;Constantine Palivakis έγραψε: ↑Παρ Απρ 02, 2021 10:49 amΓρηγόρη το Κ. Γιώργο και τα μάτια σου!
Να περάσετε σουτέρ!!!