Τελευταία ανάρτηση της προηγούμενης σελίδας:
Εγώ θα πάρω ένα από τα δύο του Παλιβακη.Καινούργια φούτερ 2018
- Tasos Potoudis
- Admin
- Been thanked: 1 time
- stelios papakostas
- Ψαρωμένος
Re: Καινούργια φούτερ 2018
Εσύ να τα αφήσεις αυτά γιατί χρωστάς κέρασμα για την προαγωγή σου....
Λοιπόν φοράμε το ίδιο νούμερο, ένα θέλω εγώ.....
Fisherman ``palamas fishing club``®
Απο την πισω πλευρα, ειναι ολα τα λεφτα, θα διαφωνησω ομως με την μπροστινη, και θα συμφωνησω με τον Τασουλη , να παιξουμε λιγο με τα λογοτυπα....(ειναι και μπολικα παναθεμα μας).....
Μαγκιά δεν είναι με τα πάντα να κάνεις κάτι, μαγκιά είναι με το τίποτα να κάνεις τα πάντα!!!
- stelios papakostas
- Ψαρωμένος
Έτσι μπράβο Άκη βάλε μια τάξη γιατί θα παραγγείλουμε φούτερ και δεν ξέρουμε πως θα είναι....
Δεν μπορεί μοντέλα σαν εμάς να φοράνε ότι κι ότι. (όχι δεν είμαι ψώνιο):-
- Tasos Potoudis
- Admin
- stelios papakostas
- Ψαρωμένος
Μην μου τα θυμίζεις όλα γιατί θα θέλω όλη την σειρά....Tasos Potoudis έγραψε: ↑Δευ Δεκ 04, 2017 11:16 pmΠροαγωγή ο ένας προαγωγή ο άλλος, γιορτές γενέθλια....
- takis.mantadakis
- Ψαρωμένος
Επειδή είναι η πρώτη μου φορά για φούτερ τα μεγέθη πως είναι ξέρουμε??Ρωτάω επειδη θυμάμαι πέρυσι ότι τα μπουφάν είχαν βγει ψιλομεγάλα..Κ όσοι έχετε ξαναπάρει φούτερ ξέρετε πάνω κάτω τα μεγέθη. Είμαι 1.85 κ 90 κιλα (ζωή να χω ).θεωρώ το large θα μου είναι οκ???
- Christos Pi
- Αρχιψαρωμένος
- Has thanked: 3 times
Large πάρε Τάκη, μια χαρά θα σου είναι,takis.mantadakis έγραψε: ↑Τρί Δεκ 05, 2017 4:16 pmΕίμαι 1.85 κ 90 κιλα (ζωή να χω ).θεωρώ το large θα μου είναι οκ???
τώρα αν έχεις καμία πλάτη "ντουλάπα" καλύτερα XL
- takis.mantadakis
- Ψαρωμένος
Constantine Palivakis 2
Nikos Kanakis 1 M
Christos Poulos 1 L
arampass 1 XL
Thodoris Tzavaras
Thanman 1 XL
takis.mantadakis 1 L
Nikos Kanakis 1 M
Christos Poulos 1 L
arampass 1 XL
Thodoris Tzavaras
Thanman 1 XL
takis.mantadakis 1 L
Για να ακουω γνωμες......
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Μαγκιά δεν είναι με τα πάντα να κάνεις κάτι, μαγκιά είναι με το τίποτα να κάνεις τα πάντα!!!
stelios papakostas έγραψε: ↑Δευ Δεκ 04, 2017 10:27 pmΈτσι μπράβο Άκη βάλε μια τάξη γιατί θα παραγγείλουμε φούτερ και δεν ξέρουμε πως θα είναι....
Δεν μπορεί μοντέλα σαν εμάς να φοράνε ότι κι ότι. (όχι δεν είμαι ψώνιο):-
- Constantine Palivakis
- Admin
- Been thanked: 3 times
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
www.constantinepalivakis.com
- Tasos Potoudis
- Admin
Αν μπούνε κ τα δύο τα λογότυπα, στα μανίκια στο μπράτσο ένα δεξιά κ ένα αριστερά χωρίς χρώμα, περίγραμμα μόνο.
Αν όχι την δεξιά του Ντίνου θα έλεγα.
Αν όχι την δεξιά του Ντίνου θα έλεγα.
..tripinfishing..
- takis.mantadakis
- Ψαρωμένος
Εμένα θα μου άρεσε κ η δεύτερη του Άκη...ή ένα λογότυπο στο δεξί μανίκι κ ένα στο αριστερό 'οπως είπε κ ο Τάσος.
Βασικά θεωρώ πως η πίσω όψη έχει κλείσει,με ολόκληρο το λογότυπο να κάνει μπαμ.
Η μπροστά όψη τώρα....1)Αν στο στήθος έμπαινε το μπλε ψαράκι μέσα σε λευκό κύκλο,στο ένα μπράτσο το "καθαριζουμε τις παραλιες" κ στο άλλο χέρι στο ύψος του αγκώνα το psaroma.gr fishing and sports??
2)Στο στήθος το psaroma.gr με το μπλε ψαράκι αντί του ο (όπως είναι κ στην πλάτη δηλ),στο ένα μπράτσο το "καθαρίζουμε τις παραλίες" κ στο άλλο χέρι στο ύψος του αγκώνα το fishing and sports??
Βασικά θεωρώ πως η πίσω όψη έχει κλείσει,με ολόκληρο το λογότυπο να κάνει μπαμ.
Η μπροστά όψη τώρα....1)Αν στο στήθος έμπαινε το μπλε ψαράκι μέσα σε λευκό κύκλο,στο ένα μπράτσο το "καθαριζουμε τις παραλιες" κ στο άλλο χέρι στο ύψος του αγκώνα το psaroma.gr fishing and sports??
2)Στο στήθος το psaroma.gr με το μπλε ψαράκι αντί του ο (όπως είναι κ στην πλάτη δηλ),στο ένα μπράτσο το "καθαρίζουμε τις παραλίες" κ στο άλλο χέρι στο ύψος του αγκώνα το fishing and sports??
- Christos Pi
- Αρχιψαρωμένος
- Has thanked: 3 times
Φίλοι μου, είμαι της άποψης όσο πιο απλό τόσο πιο ωραίο και αυτή εδώ η εκδοχή μου άρεσε πάρα πολύ.
Τώρα ότι κι άν αποφασίσετε για τα σχέδια εγώ είμαι μέσα!
Τώρα ότι κι άν αποφασίσετε για τα σχέδια εγώ είμαι μέσα!
Καλησπέρα σε όλους. Δηλώνω για να ένα φουτέράκι μεγέθους LARGE. Ως προς τα σχεδιάκια συμφωνώ με την τελευταία εκδοχή που παρουσίασε ο Ντίνος.
Και το logo του καθαριζουμε τις παραλιες δεν θα το βαλουμε ??Εγω παντως μεσα,σε οτι αποφασισετε......Large please.....