1η Ψαρωμένη Συνάντηση

Η πρώτη ψαρευτική συνάντηση του psaroma.gr είναι πλέον χαραγμένη στο μυαλό μας και στην καρδιά μας.

Αν και ο καιρός είχε αλλά σχέδια, αυτά δεν ήταν ικανά να πτοήσουν την παρέα των ψαρωμένων.

Παρα την πολύ βροχή, και την μεγάλη απόσταση που θα έπρεπε να διανύσουν τα μέλη μας για να είναι στην παραλία του Αγίου Μερκουρίου στην περιοχή της Κύμης, καταφέραμε να περάσουμε ένα απίστευτο Σαββατοκύριακο!

Φίλοι από όλη την Ελλάδα  ήταν στην παρέα μας, και αυτό μας έδωσε δύναμη και πολύ μεγάλη χαρά, που παρά τις δύσκολες συνθήκες το μόνο που επικράτησε ήταν το γέλιο, τα πειράγματα, και η καλή διάθεση από όλους. Σε αυτό βοήθησε και η καταρρακτώδης βροχή, που αν και όλοι θέλαμε να ψαρέψουμε, αντί να μας κάνει να κλειστούμε στα καβούκια μας, εμείς μαζευτήκαμε  κάτω από τα πρόχειρα καταλύματα μας και την απολαύσαμε με πολύ γέλιο, παρά πολύ ψήσιμο, καλό κρασί, τσίπουρο, και σούπερ διάθεση.

Τους ευχαριστούμε όλους!

Παλιά και νέα μέλη, που αν και η εποχές είναι δύσκολες, προσπαθούν και είναι μια από τις πιο σταθερές και διαχρονικοτατες παρέες στων χώρο του ψαρέματος εδώ και αρκετά χρόνια, χωρίς κανένα πρόβλημα μεταξύ τους, αλλά με πολλά κοινά να τους ενώνουν, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί πολύ καλές φιλίες που και αυτές δυστυχώς πλέον στις εποχές που ζούμε είναι σπάνιες, αλλά εμείς δεν ψαρώνουμε!

Να είμαστε όλοι καλά και σύντομα θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί σε μια παραλία να το διασκεδάσουμε,  όπως μόνο εμείς ξέρουμε!!!

Η φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους!

 

Σχετικά Άρθρα