Πετονιά ”HERO” του psaroma.gr

Ο καινούργιος μας Ήρωας επιτέλους, έφτασε!

Μια πετονιά εξ’ ολοκλήρου φτιαγμένη από την αρχή για τις ανάγκες των ψαράδων που θέλουν το κάτι παραπάνω.

Μετά από δεκάδες post, συζητήσεις και ψαρέματα για ένα σωστό παράμαλλο ψάξαμε και βρήκαμε τη καλύτερη επιλογή.

 

Μετά από πολλές δοκιμές και πολλά τεστ σε δύσκολους και πολλές φορές απλησίαστους ψαρότοπους, τολμήσαμε και καταφέραμε να σχεδιάσουμε μια πετονιά για παράμαλλο από την αρχή, που να μας κάνει να νιώθουμε περισσότερο ασφαλείς στο ψάρεμα μας από ποτέ.

Μια διαδικασία που κράτησε σχεδόν τέσσερα χρόνια. Τέσσερα ολόκληρα χρόνια να ψάχνουμε και να προσπαθούμε να βρούμε το καλύτερο παράμαλλο της αγοράς.

Δοκιμάζοντας τις κορυφαίες πρώτες ύλες της Άπω Ανατολής κ τις πιο εξελιγμένες επεξεργασίες του σήμερα, μετά από σειρά δοκιμών καταλήξαμε στο HERO.

Η ελίτ των παράμαλλων παγκοσμίως και για μας το καλύτερο για τα νερά μας.

Με υλικό κορυφαίων φθοριοανθράκων, ο νέος ”HERO” του psaroma.gr, με 100% Fluorocarbon από την Ιαπωνία, προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στους απαιτητικούς ψαράδες που ασχολούνται με δυσπρόσιτα ψάρια καθώς επίσης με αλιεία υπό δύσκολες συνθήκες.

Δεν απορροφά νερό, βυθίζεται γρηγορότερα, με διαυγές χρώμα και με δείκτη διάθλασης να είναι πολύ κοντά στο νερό επιτρέποντας το να είναι σχεδόν αόρατο στα ψάρια.

Η δομή του ”HERO” είναι αρκετά διαφορετική από ότι γνωρίζουμε μέχρι τώρα.

Ένα παράµαλλο που έχει τέλειο άπλωμα.

Μια ιδιότητα που όλοι όσοι ψαρεύουν το ψάχνουν στα παράμαλλα τους, και είναι ίσως το βασικό κριτήριο για πολλούς για την επιλογή του.

Ακόμα και μετά από ένα τυχαίο μπέρδεμα, με μια κίνηση επανέρχεται στην αρχική του μορφή.

Με απίστευτη αντοχή στους κόμπους, και με ένα ιδιαίτερο εξωτερικό κέλυφος για την αντοχή στην τριβή που ταυτόχρονα μας παρέχει τέλειο φινίρισμα στην επιφάνεια του.

Με πολύ περηφάνια και με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε το πρώτο παράμαλλο με την εγγύηση του psaroma.gr.

 

Σχετικά Άρθρα