4η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ PSAROMA.GR

Τι και αν έβρεχε.. τι και αν έπρεπε να κάνουν εκατοντάδες χιλιόμετρα και να διανύσουν έναν από τους πιο δύσκολους δρόμους της Ελλάδος για να είναι κοντά μας.Ψ άρωμα!!!Μονο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει το τι έγινε αυτό το Σαββατοκύριακο.Όταν βλέπεις έναν ψαρωμένο να κερδίζει ενα καλάμι και να το κάνει δώρο στον φίλο του…

που το δικό του καλάμι έπεσε και έσπασε, μπράβο στον Odysseas .
Όταν βλέπεις οτι η δυνατή βροχή δεν είναι ικανή να σταματήσει ολα αυτά τα παιδιά ώστε να καθαρίσουν την παραλία.
Όταν δεν μπορεί πλέον ο φωτογραφικός φακός να αποτυπώσει τα χιλιόμετρα των ψαρωμένων και όταν μια τεράστια παραλία αποδεικνύεται πολύ μικρή, και επιστρατεύεται ενα φορτηγό και μια βιντεοκάμερα για να μπορεί κάποιος να καταλαβει το τι έγινε, τότε ναι, ψαρώνεις!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθει αυτη η συνάντηση!Ευχαριστούμε το Λιμεναρχείο Αιδηψού για την στήριξη τους και την βοήθεια τους ώστε να καθαριστεί η παραλία.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που ειναι πάντα διπλα μας, και συγκεκριμένα το “θαλαμι”, το Endraseishop.gr, τα καταστήματα oceanic teamGiannis Kefalas για το μεγάλο τους δώρο ενα καλάμι (Oceanic Warrior) αξιας 220 ευρω.

Ευχαριστούμε το κατάστημα “Hobby Store” από την Καρδίτσα που έκαναν ολον αυτό τον δρόμο για να είναι μαζί μας αλλα και για τα δώρα τους που μοίρασαν στους ψαρωμενους.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ τo “από το κοτέτσι” κοτόπουλα Αγγελάκη και τις απίστευτες πραγματικά γεύσεις που μας πρόσφεραν.

Ευχαριστούμε την Wind για την στήριξη τους σε ολα όσα χρειαστήκαμε.

Ευχαριστούμε τις Ασφάλειες Αλεξανδρή για την ασφάλεια που παρείχαν σε όλους τους ψαρωμενους κατά την διάρκεια της συνάντησης.

Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας (ΕΟΥΔΑ) για την στήριξη της και συγκεκριμένα τον Αντώνη Μιχαηλίδη που οτι έχουμε χρειαστεί είναι πάντα διπλα μας.

Πάνω από ολα ευχαριστούμε όμως ολα τα παιδιά που ήρθαν για πρώτη φορα στην παρέα μας και ελπίζουμε να περάσαν και αυτοί τόσο καλά όσο και εμείς!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα