Κορωνοϊός: Μπορώ να πάω για ψάρεμα?

Μπορώ να πάω για ψάρεμα ή να εξασκηθώ στη ρίψη βολών?
Μια φράση που έχω δει αρκετές φορές σε ομάδες ψαρέματος τελευταία.
 
Βρισκόμαστε σε μια τρομερή και τρομακτική περίοδο και μας ζητήθηκε να μην βγούμε έξω, κάτι που οι περισσότεροι βλέπουμε ως λογικό.
Η απάντηση είναι απλή… μην ψάχνετε για παραθυράκια… μην πάτε για ψάρεμα.
#μενουμεσπιτι
 
Μπορεί να πας στο πιο απομακρυσμένο σημείο της χώρας να ψαρέψεις όπου δεν θα σε δει κανείς και να πιστέψεις ότι είναι όλα μια χαρά. Δεν είναι!
Μπορεί να έχετε πάρει κάθε προφύλαξη και να αποφύγετε άλλους ανθρώπους και να μην αγγίζετε οποιαδήποτε επιφάνεια που θα μπορούσε να έχει μολυνθεί σε αυτή τη βόλτα.
Κάθε φορά όμως που χρησιμοποιείτε άσκοπα το αυτοκίνητό σας, για οποιοδήποτε λόγο συντομεύετε τον χρόνο που θα χρειαστεί να ξανά βάλετε καύσιμα το αυτοκίνητό σας.
Θα πρέπει να προμηθευτείτε δολώματα η κάποια εργαλεία για το ψάρεμα σας.
Ίσως να σταματήσετε για ένα καφέ η κάτι πρόχειρο για φαγητό.
Μπορεί άλλοι να σε είδαν να ψαρεύεις και να σκέφτηκαν,
” Ω.. πρέπει να είναι εντάξει… Να πάω και εγώ μια βόλτα”.
Μπορεί οι άλλοι να μην είναι τόσο προσεκτικοί όσο εσύ, αλλά οι πράξεις σου μπορεί να παρασύρουν και κάποιους άλλους. #μενουμεσπιτι
 
Τα νοσοκομεία μας θα δεχθούν τεράστια πίεση για αυτές τις περιπτώσεις και δεν πρέπει να ρισκάρουμε να προσθέσουμε και άλλα προβλήματα.
Εκείνο οι άνθρωποι που κρατούν τα νοσοκομεία σε λειτουργία και αυτοί που προμηθεύουν υλικά κινδυνεύουν περισσότερο για να βεβαιωθούν ότι εμείς είμαστε ασφαλείς.
Αν βγαίνοντας έξω περισσότερο από ότι χρειάζεται κάποιος από εσάς θα κολλήσει τον ιό, και πιθανότατα θα τον μεταφέρει μόνο και μόνο επειδή θέλατε να πάτε για ψάρεμα.
#μενουμεσπιτι
 
Αυτοί οι απίστευτοι άνθρωποι που αναφέρθηκαν παραπάνω δεν είναι απλά εργάτες, είναι άνθρωποι με καρδιά, συναισθήματα και συνείδηση.
Είναι η μητέρα, ο πατέρας, ο γιος, η κόρη, η αδερφή, ο αδερφός, ο σύζυγος, η σύζυγος, ο ξάδερφος, ο ανιψιός, η ανιψιά.
Μην ρισκάρετε να βάλετε περαιτέρω πίεση σε αυτούς τους ανθρώπους πηγαίνοντας για ψάρεμα.
#μενουμεσπιτι
 
Όλοι γνωρίζουν ότι τα νοσοκομεία μας δεν είναι και στη καλύτερη κατάσταση.
Όταν οι γιατροί θα αρχίσουν να επιλέγουν για το ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες να ζήσει, και οι νοσοκόμες που ασχολούνται άμεσα με κάθε ασθενή θα ξέρουν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν άλλο.. κάτι που σημαίνει ότι ο συγγενής κάποιου, πιθανότατα ηλικιωμένος, θα πεθάνει μόνος του χωρίς την αγάπη και την αξιοπρέπεια που έχει κερδίσει και του αξίζει.
#μενουμεσπιτι
 
Μην πάρετε έστω και το παραμικρό ρίσκο νομίζοντας ότι είναι εντάξει να πάτε για ψάρεμα.
#μενουμεσπιτι
 
Βρισκόμαστε σε δύσκολη κατάσταση και πολλοί άνθρωποι θα χάσουν αγαπημένα πρόσωπα με πολύ σκληρό τρόπο…. παρακαλώ… παρακαλώ… ΠΑΡΑΚΑΛΩ…
ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ!!!
Πραγματικά είναι δεν αξίζει τον κόπο…
 
Όλοι θα ξέρουμε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να βγούμε ξανά έξω, αλλά προς το παρόν, αφήστε αυτούς που πρέπει να συνεχίσουν την ακούραστη, αγχωτική, διακινδυνεύοντας τη ζωή τους δουλειά, γνωρίζοντας ότι τουλάχιστον εμείς μείναμε μέσα για να κάνουμε το μικρό μας καθήκον για να βοηθήσουμε.
– Ναι. Αξίζει τον κόπο… το να πιάσεις μερικά ψάρια σίγουρα δεν αξιζει…
 
ΥΓ. Αυτό προφανώς ισχύει για οποιοδήποτε άλλο χόμπι, χόμπι ή άθλημα…. μείνετε σπίτι… για χάρη της λογικής των υπέροχων γιατρών και νοσηλευτών μας…. το παλεύουμε μαζί… θα κερδίσουμε… #μενουμεσπιτι
                           

Σχετικά Άρθρα